Profesioniștii care se ocupă de coșurile de fum îți pot cumpăra echipamente de la Unilift

Daca iti doresti sa beneficiezi de echipamente profesionale pentru curatarea hornurilor si a cosurilor de fum, Unilift este magazinul ideal pentru tine. In oferta sa vei gasi multiple variante de aspiratoare de cenusa, instrumente si accesorii care sa te ajute sa obtii cele mai bune rezultate cu minim de efort.

Cumpara de aici: https://tubulaturi-canalizari.ro/cat-produs/aspiratoare-cenusa/!

De ce este necesar un aspirator pentru cenusa?

In prestarea serviciilor de mentenanta sau curatarea a elementelor sistemelor de incalzire, eliminarea cenusii reprezinta un pas esential. Aceasta este principalul factor care conduce la blocaje, defectiuni sau chiar riscul aparitiei unui incendiu. Pentru a garanta indepartarea completa a reziduurilor acumulate pe hornuri si pe peretii cosurilor de fum, ai nevoie de echipamente special concepute in acest sens. Un aspirator normal nu ar putea face fata cantitatii mari de impuritati si densitatii ridicate a acestora.

Aspiratoarele pentru cenusa de la Unilift sunt dotate cu sisteme profesionale de absorbtie, membrana dura, filtre adaptate tipului de interventie, dar si functii si accesorii specifice care sa garanteze o aspirare eficienta de la prima incercare. De asemenea, acestea prezinta optiunea de auto curatare care este esentiala in sesiunile lungi de utilizare fara intrerupere.

Calitate asigurata de producatori de top

In configurarea ofertei de aspiratoare si nu numai, Unilift colaboreaza doar cu producatori de top. Starmix, Metabo sau Makita sunt doar cateva dintre numele sonore care se regasesc pe lista magazinului. Acestea sunt cele care garanteaza performanta ridicata a dispozitivelor, cat si durabilitatea crescuta, datorita functiilor din dotare si a carcasei exterioare din materiale dure si rezistente.

Garantie inclusa

Fiecare contract de cumparare vine insotit de unul de garantie a carei perioada de valabilitate se stabileste de comun acord. Aceasta vizeaza inlocuirea produsului in cazul in care vine cu un defect din fabricatie sau inlocuirea anumitor piese care se defecteaza din motive independente de actiunea ta.

Beneficiezi de servicii de intretinere si mentenanta

Pentru a nu iti face griji cu privire la problemele tehnice care ar putea aparea pe parcurs, in oferta sunt incluse si servicii suplimentare de reparatii pe care sa le poti accesa de fiecare data cand ai nevoie, fara costuri in plus.

Platesti strict pentru ceea ce soliciti

Atunci cand achizitionezi un dispozitiv de la Unilift nu esti nevoit sa platesti un pret universal valabil. Ai la dispozitie optiunea de a solicita o oferta personalizata, adaptata la anumite criterii pe care vrei ca aspiratorul sa le indeplineasca. Anumite functii sau accesorii pot fi adaugate sau eliminate, in asa fel in cat sa platesti strict pentru ceea ce ai nevoie.

Cere parerea specialistilor

La Unilift nu trebuie sa faci teste pentru a te convinge care echipament este eficient pentru categoria de servicii pe care le prestezi. Ai la dispozitie un serviciu gratuit de consultanta prin intermediul caruia sa obtii toate informatiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie in deplina cunostinta de cauza. De asemenea, poti solicita si recomandari adaptate cerintelor tale. Nu trebuie decat sa comunici ce nevoie ai, ce rezultate doresti sa obtii si in ce conditii vrei sa il pui in functiune. Se va face o analiza a ofertei dintre care se vor selecta doar acele aspiratoare care se incadreaza in parametri stabiliti.

Transport garantat oriunde in tara

Desi vorbim de produse de dimensiuni ridicate, acest lucru nu trebuie sa reprezinte o problema. Fiecare comanda Unilift are livrarea inclusa, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa achiti taxe suplimentare din cauza dimensiunilor sau a greutatii mult prea mari ale coletului. Acesta va fi livrat direct la tine la usa, in cel mai scurt timp posibil pentru a-l putea pune in functiune imediat.