Profesorul din CLUJ care vindea licente cu 200 de euro a fost SUSPENDAT din functie

Un profesor universitar din Cluj a fost denuntat de un student si PRINS IN FLAGRANT saptamana trecuta in timp ce comercializa tezele cu 200 de euro bucata. Lectorul FLORIN PINTEA a fost retinut atunci pentru 24 de ore si eliberat, dupa ce a colaborat cu procurorii. In prezent, profesorul este cercetat penal sub control judiciar pentru LUARE DE MITA. Conducerea Universitatii Bogdan Voda l-a suspendat din functie pana la finalizarea cercetarilor, relateaza Televiziunea Romana.

Lectorul FLORIN PINTEA este angajat al Universitatii Bogdan Voda din Cluj de aproape 10 ani si preda BAZELE MARKETINGULUI. Procurorii au aflat de “afacerile” lectorului universitar Florin Pintea chiar de la unul dintre studentii sai. L-au prins in flagrant, iar conducerea universitatii Bogdan Voda, unde profesorul preda Bazele Marketingului din 2007, a luat imediat masuri.

Practicile sunt insa binecunoscute si, din pacate, des intalnite in mediul academic. Daca va fi gasit vinovat, lectorul ar putea petrece multi ani dupa gratii pentru luare de mita.

Profesorul se afla de mai multa vreme in vizorul anchetatorilor, iar saptamana trecuta acestia au facut perchezitii acasa si la biroul sau de la Universitatea Bogdan Voda.

Pintea a fost retinut atunci pentru 24 de ore si eliberat, dupa ce a colaborat cu procurorii. In prezent, profesorul este cercetat penal sub control judiciar pentru luare de mita. Conducerea Universitatii Bogdan Voda l-a suspendat din functie pana la finalizarea cercetarilor.

*sursa foto: fanatik.ro