Profetia lui Rasputin se adevereste! Vezi ce se va intampla maine pe Terra

Profetia lui Rapsutin prinde contur! O furtuna magnetica puternica ameninta planeta noastra! Un nor gigant de plasma va lovi Pamantul maine, conform NASA.

Grigori Rasputin, un calugar rus, care  a avut multe viziuni, ce s-au adeverit pe parcurs, spunea in urma cu aproape un secol ca sfarsitul lumii va veni pe 23 august 2013: “Un foc nimicitor va mistui toate vietatile de pe Pamant, iar pe planeta pustie va fi o liniste apasatoare”.

Poate ca nu va fi sfarsitul  lumii, insa observatiile facute de NASA au surprins, marti, o ejectie puternica de masa coronala pe Soare. Norul gigant de plasma si particule incarcate se indreapta chiar in acest moment spre planeta noastra.

Oamenii de stiinta au estimat ca plasma va lua contact cu Terra maine, data la care ar trebui sa se implineasca profetia lui Rasputin.  “Acesta este impactul gaurii coronale – o zona cu un camp magnetic mare si vant solar de mare viteza, care apar din timp in timp pe soare”, a precizat un expert rus, indicand ca gaura respectiva a aparut pe soare in luna iunie si de fiecare data cand ajunge la linia “Soare-Pamant” apar tulburari geomagnetice. Cu toate acestea, atmosfera din jurul Pamantului a suferit deja modificari semnificative, potrivit Centrului de Prognoza a Climei Spatiale din SUA. Indicele de tulburari geomagnetice a crescut pana la 4, nivel ce precede o furtuna magnetica, iar acesta ar putea ajunge pana la sapte.

Expertii nu vor sa panicheze populatia, asa ca au declarat ca nu vor exista disfunctionalitati majore pe planeta noastra. Aceasta furtuna solara ar fi asemanatoare cu cea din 1958, cand s-a intrerupt comunicarea radio din SUA.

Sursa foto: facebook.com