PROFETIA SOC a PARINTELUI ARGATU despre BUCURESTI: JUMATATE sub DARAMATURI, restul PUSTIU

Cu darul prezicerii, parintele Argatu, care si-a trait ultimii ani din viata la Manastirea Cernica, a facut cateva profetii despre vremurile pe care le vom trai, vazand lucruri ingrozitoare in viitor, informeaza jurnalistii de la Realitatea.

Duhovnicul a vorbit despre o catastrofa de neimaginat, despre orase si sate pustii, despre un Bucuresti pe jumatate sub daramaturi, dar si despre durerile oamenilor: despre vremuri in care oamneii nu mai au ce manca, despre desfranarea care se va face in vazul lumii, despre saracie, boli si griji. O parte din aceste viziuni au fost cuprinse in lucrarea Pr. Argatu V. Ioan, “Raspunsuri duhovnicesti”, editia a II- a, 2007.

“Am vazut o jumatate de Bucuresti sub daramaturi si jumatate in picioare, dar pustiu si gol, fara oameni. Pe strazi erau masini de tot felul, care mai de care mai frumoase, mai luxoase, dar fara oameni. Puteai sa-ti alegi pe care voiai. Nimeni nu era si nimanui nu-i trebuiau. Am vazut orase si sate pustii, campii verzi dar pustii. Am intrat intr-o casa, sa ma dumiresc, daca este cineva acasa. Nimeni.

Pe aragaz, inca mai fierbea ceaunul cu mamaliguta, masa era aranjata. Jos langa aragaz un sort si haine femeiesti, semn ca a prins-o moartea pe gospodina facand mancare, iar pe scaune si spatar haine barbatesti si femeiesti, semn ca stateau la masa. M-am mirat si eram stupefiat de acea liniste ca de mormant si de acel pustiu. Asa de rari si de departe erau unii de altii, poate la sute de kilometri.Toti erau imbracati in haine albe, semn ca numai atati drepti s-au mai gasit printre oameni cand s-a produs cataclismul. Am vazut pana in Rusia. Pana la Moscova, nu stiu daca or fi fost 7 oameni pe care i-am intalnit si aceia erau imbracati in haine albe. Pe aici locurile erau arse, de parca ar fi dat cineva foc la munti si la campii si cladiri daramate ca la cutremur”, a spus parintele.

Sursa: Realitatea.net