CUTREMURATOR. PROFETIE despre DESTINUL ROMANIEI, facuta de Sfantul EFREM

PROFETIE CUTREMURATOARE despre DESTINUL ROMANIEI, facuta de Sfantul EFREM

Sfantul Efrem a facut o serie de profetii despre destinul Romaniei si al lumii intregi. El a facut referire la venirea Antihristului si la sfarsitul lumii, scrie Antena 1 pe pagina electronica. Sfantul Efrem a spus ca vor veni vremuri crunte pentru romani si nu doar pentru ei, aratand ca oamenii vor fi speriati de tot ce se petrece in jur si vor incerca sa se ascunda in munti. Multi vor muri de foame sau de sete.

„Multi se vor inchina inaintea spurcatului si vor striga cu cutremur, incat si locul se va clatina de strigatele lor, zicand: Tu esti mantuitorul nostru… Atunci marea se va tulbura si pamantul se va usca. Cerurile nu vor ploua si sadurile se vor usca. si toti cei ce vor fi pe pamant, de la rasarit pana la apus vor fugi cu multa frica. Si iarasi cei ce vor fi in partile de apus vor fugi in rasarit cu cutremur…”.

Mondo News iti recomanda si: Ceasul Apocalipsei mai are 3 minute pana la fix! Oamenii de stiinta avertizeaza

De asemenea, Efrem Sirul spune ca cei credinciosi vor fi prigoniti si vor avea multe de suferit, dar vor fi rasplatiti de Mantuitor. Multe lacrimi se vor naste din suferinta si ispita va putea fi invinsa doar prin rugaciune si credinta.

„Fericit va fi acela ce se va afla curat si credincios, si va avea in inima lui credinta fara de indoiala catre Dumnezeu, ca fara de frica vor lepada intrebarile lui Antihrist, defaimand muncile si nalucirile lui.”

In scrierile sale acesta spune ca Antihristul va sta trei ani si jumatate pe pamant, apoi va avea loc venirea Domnului pe Pamant.

Citeste si: PROFETIE CUTREMURATOARE facuta de FEMEIA care a prevestit EBOLA. Ce urmeaza