PROFETIE CUTREMURATOARE facuta de FEMEIA care a prevestit EBOLA. Urmeaza un moment DRAMATIC pentru omenire

Femeia care a prezis in anul 1979 aparitia virusului Ebola si inceperea celui de-al Treilea Razboi Mondial se numeste Sarah Hoffman. De origine americana, ea a fost o femeie obisnuita pana in clipa in care a suferit o experienta surprinzatoare in preajma mortii. Ea sustine ca a avut sansa sa vada cu ochiul liber paradisul, dar si o serie de evenimente care urmau sa se produca in viitor.

Povestea s-a petrecut in 1979 si atunci cand a redactat o scrisoare cu toate viziunile sale despre viitor a fost luata in ras. Nimeni nu o credea, tosi sustinand ca in urma mortii cerebrale creierul sau a avut de suferit. Asa zisele viziuni au fost considerate pentru mult timp acte de nebunie sau pur si simplu fapte desprinse dintr-o stare absoluta de reverie prin care Hoffman a trecut.

Ani buni mai tarziu, atunci cand evenimentele descrise de Hoffman au inceput sa se petreaca, scrisoarea sa catre omenire a fost luata in serios si a ajuns in centrul opiniei publice. Iata cele mai importante fapte prezise de americanca in ordine cronologica:

Atacul de la 11 septembrie

Citeste si: PROFETIILE LUI NOSTRADAMUS nu sunt chiar povesti. UITE DOVADA!

“Privirea mea s-a indreptat pe continentul Americii de Nord de la vest la est. Am vazut New York-ul din viitor, cu cladirile sale moderne si oamenii grabiti. Dintr-o data am vazut niste cladiri care fumegau, molozul cadea si panica si disperarea se putea citi pe chipul celor care le locuiau. Cladirile pareau sa se darame. Intr-un din ele se afla o doamna cu parul roscat, imbracata intr-un costum de culoare inchisa si cu tocuri mari in picioare. Urmatorul lucru pe care l-am vazut a fost ca la scurt timp dupa prabusirea lor panica generala cuprinsese intreaga America. Economia parea ca se prabuseste si nimeni nu intelegea cu adevarat ce se intampla. Oamenii au ramas fara bani, ca si cum o criza economica se declansase din senin.“

Acesta este fragmentul care descrie colapsul petrecut odata cu prabusirea turnurilor gemene din fatidica zi de 11 septembrie. Acesta a fost momentul culminant in care relatiile dintre SUA si musulmani s-au deteriorat, dar si clipa dupa care economia cele mai mari puteri din lume s-a clatinat pentru ca nici pana in ziua de astazi sa-si revina.

Ebola, maladia care va macina o mare parte a omenirii

“Am vazut cum extrem de multi oameni au inceput sa se imbolnaveasca si care mureau fara prea multe explicatii. Le apareau pe chip si pe maini vezicule albe. Imediat apareau si sangerarile si intreaga omenire parea neputincioasa in fata unei boli cumplite.“

Sarah Hoffman a descris momentul din viitor in care oamenii mor pe capete rapusi de Ebola. Boala evolueaza insa rapid, si ajunge sa se manifeste cu varsaturi, diaree, eruptii cutanate, afectarea functiilor renale si hepatice, iar in unele cazuri, hemoragie interna si externa. Probabil ca acel moment din viitor se petrece chiar in zilele noastre.

Al Treilea Razboi Mondial

Citeste si: Anuntul bomba de la NASA care va schimba viitorul omenirii

“Am privit Orientul Mijlociu si am vazut cum o racheta a plecat din Libia si a lovit Israelul. Toata lumea stia ca racheta era de origine iraniana, dar a fost ascunsa in Libia. Un nor imens, precum o ciuperca, s-a format in locul in care a fost detonata. La scurt timp dupa acest eveniment, numeroase alte rachete au inceput sa zboare dintr-o sara in alta. Un razboi de amploare s-a declansat, pentru ca in cele din urma numeroase orase din SUA au fost distruse. “

Al Treilea Razboi Mondial urmeaza imediat dupa ce Ebola isi face simtita prezenta. Conjunctura politica actuala este una premergatoare unui razboi mondial, in conditiile in care Ucraina se afla intr-un razboi interminabil si in acelasi timp Statul Islamic este in plina expansiune.

Sursa: efemeride.ro