Profetiile cutremuratoare ale parintelui Arsenie Boca despre Romania

arsenie boca

PROFETII ARSENIE BOCA. Parintele Arsenie Boca a facut o serie de profetii ce s-au adeverit, uimind astfel crestinii din Romania.

PROFETII ARSENIE BOCA. Acesta a vorbit despre o mare descoperire ce se va face la noi in tara si va avea un puternic impact asupra tuturor. Totul va veni insa in urma unei lupte grele.

PROFETII ARSENIE BOCA. Mai mult decat atat, Arsenia Boca a vorbit despre o perioada grea ce se va abate asupra Romaniei. Acesta a povestit despre „o hidra cu rasuflare otravitoare, care va urmari prin toate mijloacele sa impiedice lumina si vointa dumnezeiasca. Voi trebuie sa infruntati cu intelepciune aceasta amenintare si intelepciunea va va fi data voua, precum si la multi altii, pentru a rapune Raul. Veti vedea si veti intelege spurcaciunea peste tot in jurul vostru: la serviciu, in magazine, in institutiile statului, in conducerea lui si mai ales in politica. Din nefericire, ea va intra pe furis chiar si in sanul bisericii, murdarind unele suflete de aici. Aproape ca oamenii isi vor pierde speranta. Doar cei care isi vor pastra credinta adevarata vor fi salvati si mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei”.

PROFETII ARSENIE BOCA. Parintele a spus ca vor urma vremuri grele, in care fortele raului vor pune la incercare credinciosii prin puterea banilor si a viciilor. De asemenea, minciuna, prefacatoria, intriga si omorul vor naste numeroase probleme.

Sursa text si foto: realitatea.net