PROFETIILE lui NOSTRADAMUS pentru 2016: CE A PREVAZUT CELEBRUL MEDIC FRANCEZ

PROFETII NOSTRADAMUS 2016. Michel de Nostredame sau Nostradamus a fost un medic francez si farmacist, insa celebritatea a obtinut-o cu profetiile sale. El a prezis numeroase evenimente, de la infrangerea lui Napoleon, la venirea lui Hitler, asasinarea fratilor Kennedy sau atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001. Vezi ce spune NOSTRADAMUS ca se va intampla in 2016.

Obama, ultimul presedinte

PROFETII NOSTRADAMUS 2016. NOSTRADAMUS a prezis alegerea lui Barack Obama in 2013, insa a spus, de asemenea, ca el va fi ultimul presedinte american, potrivit healthyandnaturallife.com. Sa insemne asta ca SUA nu vor mai fi o superputere? Nimeni nu stie exact, insa 2016 ne va arata semnificatia profetiei lui NOSTRADAMUS.

CITESTE SI: PREVIZIUNE SUMBRA A LUI NOSTRADAMUS! CARE ESTE ANUL IN CARE VA INCEPE AL TREILEA RAZBOI MONDIAL

Alinieri neobisnuite ale planetelor

PROFETII NOSTRADAMUS 2016. NOSTRADAMUS a scris, de asemenea, despre alinierea neobisnuita a planetelor si alte schimbari astronomice care vor avea consecinte pe pamant.

Fenomene meteorologice neobisnuite

PROFETII NOSTRADAMUS 2016. NOSTRADAMUS a prezis schimbari climatice si dezastre naturale tot mai frecvente in 2016. “Vom vedea cum apa va creste, iar pamantul va cadea sub ea” a scris profetul. Schimbarile climatice nu sunt o surpriza, avand in vedere ca in unele zone a nins primavara, iar in 2015 au fost schimbari neobisnuite de temperatura.

Explozii in Orientul Mijlociu

PROFETII NOSTRADAMUS 2016. In 2016, NOSTRADAMUS a prevazut numeroase explozii in Orientul Mijlociu si avioane care vor cadea din cer. Zona este, deja, afectata de conflicte sangeroase, iar 2015 a fost marcat de numeroase tragedii aviatice.

Orientul Mijlociu in flacari

PROFETII NOSTRADAMUS 2016. Potrivit lui NOSTRADAMUS, zonele de petrol din Orientul Mijlociu vor arde in flacari. Vor fi probleme in timpul alegerilor prezidentiale din 2016, iar intrebarea pe care si-o pun specialistii este daca cele doua evenimente vor fi conectate.

Sfarsitul lumii

PROFETII NOSTRADAMUS 2016. Profetul a sustinut ca razboiul din Irak reprezinta primul semn ca lumea se apropie de sfarsit. Si civilizatia mayasa a prezis sfarsitul lumii, insa pana acum nici una dintre aceste profetii nu s-au adeverit.

CITESTE SI: PROFETIILE PARINTELUI MALACHIE DESPRE SFARSITUL TIMPULUI! PRECIZIE REMARCABILA SAU NIMEREALA?

Dominatia Casei Albe

PROFETII NOSTRADAMUS 2016. NOSTRADAMUS a scris, in profetiile sale, ca reprezentantii Casei Albe se joaca de-a razboiul in toata lumea, deoarece au in plan sa o distruga. Prima tinta a fost Orientul Mijlociu, iar in statele in care americanii au intrat pentru a instaura democratia nu s-a instalat, inca, pacea.

Topirea Polilor

PROFETII NOSTRADAMUS 2016. Topirea Polilor este un fenomen prezis de NOSTRADAMUS care a inceput deja. Cercetatorii au confirmat incalzirea globala, iar temperaturile cresc constant la Polul Nord. La Polul Sud, insa, temperaturile raman in continuare foarte scazute.

Soarta Israelului, incerta

PROFETII NOSTRADAMUS 2016. Nu se stie ce se va intampla cu Israelul in 2016, insa NOSTRADAMUS a scris ca Ierusalimul ar putea fi atacat, iar fortele navale din Occident (precum SUA) il vor ajuta sa lupte impotriva dusmanilor.

Rusia cade la pace

PROFETII NOSTRADAMUS 2016. Daca Rusia nu se va alia cu Europa cand va incepe razboiul, regele nordic din Aquilon (aluzie la Rusia) isi va oferi, totusi, ajutorul pana la final. Deocamdata, insa, Rusia isi mentine atitudinea ostila fata de Europa si SUA.

Sursa foto: descopera