Profețiile lui Nostradamus pentru următorii ani sunt înfricoșătoare: În 2019, toată Planeta va trece printr-o schimbare majoră

Profețiile lui Nostradamus pentru următorii cinci ani sunt înfricoșătoare, evenimentele urmând să schimbe radical întreaga Planetă, atât din punct de vedere politic, dar mai ales referitor la supremația statelor. Dacă în 2019, Omenirea va uita de zona politică și își va îndrepta atenția spre Divinitate, în 2023 ar putea exista din nou pace la nivel mondial.

Celebritatea lui Nostradamus, pe numele său real Michel de Nostredame, se datorează lucrării Les Propheties, a cărei primă ediție a apărut în 1555. De la publicarea sa, a devenit foarte populară în toată lumea, creându-se în jurul său un cult. În literatura tuturor timpurilor i s-a acordat titlul de prevestitor a tuturor marilor evenimente care se desfășurau sau urmau să se întâmple în lume. 70% au fost deja împlinite până în momentul actual.

Citește și: ULTIMA PREVIZIUNE FĂCUTĂ DE BABA VANGA PENTRU ROMÂNIA: “TOTUL SE VA NĂRUI!”

Nostradamus este o figură proeminentă a Renașterii Franceze și profețiile sale sunt strâns legate de aplicarea Codului Bibliei, cât și a altor lucrări despre profeții. „Scrierile mele vor fi mai bine înțelese de cei ce vor veni după moartea mea”, a scris Nostradamus despre lucrările sale. Cele mai cunoscute previziuni sunt cele despre ascensiunea conducătorului Hitler, aselenizare, și asasinarea lui John F. Kennedy.

Nostradamus se pare că și-ar fi prezic propriul sfârșit. „Lângă bancă și pat voi fi găsit”, a anunțat acesta cu o noapte înainte să se stingă din viață într-un acces de gută, potrivit unor cercetători.

Profețiile lui Nostradamus pentru următorii cinci ani:

2019 – puterea politică începe să-și piardă supremația, iar oamenii spre întorc cu fața către Dumnezeu;

2020 – fenomenul distrugerilor pierde din amploare și conștiința divină începe să câștige teren;

2021 – se creează premisele favorabile renașterii conștiinței spirituale;

2022 – omenirea este împăcată și dispusă să trăiască în pace și armonie;

2023 – reinstaurarea completă a păcii mondiale.

Sursa articol: Antena 1