PROFETIILE PARINTELUI MALACHIE DESPRE SFARSITUL TIMPULUI – PRECIZIE REMARCABILA SAU NIMEREALA?

Cardinalul Ottaviani, nota in anul 1967, intr-un jurnal al sau, ca cel de al treilea secret de la Fatima trebuie sa fie ascuns si inaccesibil omenirii. Dezvaluirea acestui secret va fi un soc pentru intreaga omenire, pentru toate religiile.

PARINTELE MALACHIE nota ca toate bisericile se vor umple de credinciosi, asezati in genunchi, in momentul in care vor afla acest secret. MALACHIE este un personaj misterios, preot si profet, care a lasat o serie de PROFETII, unele dintre ele devenind istorie. In anul 1960, agentia de presa ATI, a publicat un comunicat emis de Vatican. In acesta se spunea ca, Vaticanul nu va comunica cel de-al treilea secret dar, recunoaste aparitia Fecioarei Maria la Fatima.

MALACHIE a fost preot si profet, care a profetit existenta a 111 suverani la Vatican, dar si aparitia Sfintei Fecioare celor trei copii. Toate PROFETIILE PARINTELUI MALACHIE au evenimente care se produc in perioade de eclipsa sau semiluna. In anul 1968, este data publicitatii o PROFETIE care a intrat in istorie. El sustinea ca, peste 10 ani, in anul 1978, Vaticanul va avea un suveran, care dupa cateva zile de la numirea sa, va fi chemat la Dumnezeu.

CITESTE SI: PREVIZIUNE SUMBRA A LUI NOSTRADAMUS! CARE ESTE ANUL IN CARE VA INCEPE AL TREILEA RAZBOI MONDIAL

In anul 1978, Ioan Paul I este ales suveran al Vaticanului. MALACHIE il numea pe papa, jumatate de luna, dat fiind semiluna, in perioada in care a fost ales, 25 august, dar si 28 septembrie, ziua in care a murit, in perioada de semiluna.  PROFETIA lui MALACHIE a fost una exceptionala. Presa si Vaticanul au fost consternati de precizia acestei PROFETII.

Cercetatorii au fost interesati de PROFETIILE lui MALACHIE, astfel incat au studiat toate textele si insemnarile lasate de catre acesta. PARINTELE MALACHIE era convins ca, Vaticanul va aveau un ultim papa, cel de al 111-lea.

O alta PROFETIE remarcabila a fost aceea cu privire la nasterea cardinalului Woytola , viitorul papa, Ioan Paul al II-lea. PARINTELE MALACHIE a spus ca acesta se va naste intr-o noapte cu eclipsa totala de luna, a anului 1920. Papa Ioan Paul al II-lea s-a nascut in 20 mai 1920, cand a fost o eclipsa totala de luna. MALACHIE a mai facut o PROFETIE cu privire la o tentativa de asasinat al Papei. PROFETIE care s-a dovedit ca fiind foarte exacta.

Au fost analizate PROFETIILE lui MALACHIE si s-a ajuns la concluzia ca, acestea concorda cu anumite pozitii ale Lunii. Nasterea suveranilor pontifi dar si moartea acestora au coincis cu fenomene legate de Luna. PARINTELE MALACHIE a scris in jurnalul sau, ca in anul 1139, a avut viziuni pentru fiecare papa in parte, care va urma la Vatican. El se afla in piata Sfantul Petru din Roma, cand aceste VIZIUNI s-au declansat ca un flash.

Aceste PROFETII au fost tinute secrete de catre Vatican si numai dupa 452 de ani, de la moartea PARINTELUI MALACHIE, au fost facute publice.  Specialistii sustin ca preotii etrusci aveau capacitatea de a anticipa viitorul cu o precizie uimitoare, asemanatoare lui MALACHIE. Preotul MALACHIE a reusit, cu o precizie uimitoare sa prezica instalarea si moartea fiecarui suveran pontif.

Exista o mica problema. MALACHIE a prezis ca SFARSITUL LUMII vine dupa cel de al 111- lea Papa. Actualul Papa, Francisc este cel de al 112-lea Papa. S-a inselat PARINTELE MALACHIE?

Unii specialisti sustin ca predecesorul sau, Benedict, cel care a renuntat sa mai fie Papa, unic in istoria Vaticanului, nu poate fi considerat ca fiind cel de al 111-lea Papa. In aceste conditii, actualul Papa este cel cu numarul 111 si dupa moartea sa, ar trebui sa se produca, ceea ce MALACHIE numea SFARSITUL TIMPULUI.

Sursa text: efemeride