PROGNOZA ANM: Cum va fi vremea joi si vineri

Sfarsit de saptamana frumos din punctul de vedere al vremii, care va continua sa se incalzeasca in majoritatea zonelor, devenind deosebit de calda in zone de vest si nord-vest, dar si in regiunile intracarpatice. Exceptie face sudul si sud-estul tarii, unde valorile termice vor fi apropiate de normalul perioadei, informeaza, miercuri, Administratia Nationala de Meteorologie.

VREMEA IN TARA: In prima parte a zilei de joi, in Moldova si Dobrogea vor mai fi fulguieli izolate. In restul teritoriului cerul va fi variabil, cu innorari seara si noaptea in jumatatea de vest a tarii, insa conditiile de ploaie vor fi reduse.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 grade in Moldova si Delta Dunarii si 16 grade in Banat, iar cele minime se vor situa intre minus 4 si 6 grade, mai scazute in depresiuni.

VREMEA LA BUCURESTI: Joi, cerul va fi innorat in prima parte a zilei, insa, treptat, va deveni treptat variabil. Vantul va sufla slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 8 grade, iar cea minima va fi de -3….-1 grad. Vor fi conditii de ceata noaptea.

Citeste si: PROGNOZA ANM: Vezi cum va fi vremea de ZIUA FEMEII. Prognoza meteo pe fiecare regiune a tarii 

VREMEA IN TARA: Vineri, vremea va fi calda in cea mai mare parte a tarii, chiar deosebit de calda in regiunile intracarpatice. Cerul va fi mai mult noros in jumatatea de vest a tarii, unde mai ales seara si noaptea local va ploua slab.

In zona montana inalta, noaptea, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 6 grade in Moldova si Delta Dunarii si 16 grade in Banat, iar cele minime se vor incadra intre minus 4 si 6 grade.

Sursa foto: trm.md