PROGNOZA METEO 22 AUGUST 2014. Cald in partea de est, ploi in vest si la munte

Vremea se anunta mai buna fata de ieri, la nivelul intregii tari. Cerul va fi variabil dar mai mult senin insa vantul va sufla cu unele intensificari in zona montana.

Aria precipitatiile se restrange. Acestea isi mai fac aparitia in special in zona montana unde vor putea depasi cantitai de 20-25 l/m .

In restul regiunilor vom avea cer variabil mai mult senin.Vantul va sufla cu intensitate scazuta. Temperaturi mai scazute pentru zonele de vest si nord-vest acolo unde nu vor depasi 25-26 de grade. In schimb, vom avea parte de temperaturi ridicate in est: Galati-29 grade, Constanta-29 grade, Bucuresti-28 grade.

Pe seara norii isi vor face aparitia si in Capitala fiind premise pentru precipitatii pentru weekend.

CITESTE SI: PROGNOZA METEO PANA IN 31 AUGUST: VREMEA VA FI IN GENERAL CALDA, DAR REVIN PLOILE

Pe litoral, o noua dupamiaza placuta cu valori termice cuprinse intre 26-28 grade. Vantul va sufla cel mult moderat. Temperaturile apei marii sunt cuprinse intre 25-26 grade.

Zona montana va avea parte de vreme racoroasa. Valorile termice vor fi mult mai reduse decat in zilele trecute. Temperaturi intre 17-20 grade si ploi insotite de fenomene electrice. Cantitati de apa pot depasi izolat chiar si 20-25 l/m patrat.