Prognoza meteo de Craciun: Vezi unde sunt sanse sa ninga

Meteorologii au anuntat vreme de primavara de Craciun, fara ninsori in cea mai mare parte a tarii, cu temperaturi ce pot urca si la 10 grade in termometre. Cine viseaza la un Craciun de basm, cu multa zapada, va trebui sa mearga la munte.

Meteorologii sustin ca ploile vor lua locul fulgilor mult visati si doar la munte sunt sanse mari ca iarna sa-si arate mantia alba. In 24 decembrie si in prima parte a zilei de 25 sunt anuntate precipitatii in Nord-Vest, iar temperaturile vor oscila intre un grad si vor urca pana la 10.

Daca nu mergeti la munte, trebuie sa stiti ca in restul tarii exista mari sanse de ploaie sau de polei, iar in sud va fi inclusiv ceata. In cele trei zile de Craciun, vremea va fi in aproape toata tara mai calda decat de obicei.

Citeste si: VREMEA in WEEK-END: Cum arata PROGNOZA meteo pentru Bucuresti, in tara si la munte

Noaptea cel mai frig va fi in Transilvania, unde temperaturile minime pot cobori si pana la -5 grade, iar cel mai cald in timpul zilei va fi in Dobrogea, unde temperatuta va urca pana la 8 grade.

De Revelion, temperaturile vor fi apropiate de normal, spun meteorologii, cu minime de 1 grad si maxime de 7. In Bucuresti ne vom bucura de 4-5 grade.