PROGNOZA METEO: Cum va fi VREMEA in noaptea de REVELION

VREMEA DE REVELION. Ultima zi din an se anunta rece, chiar geroasa dimineata si noaptea in nordul si centrul tarii si izolat in celelalte regiuni.

VREMEA DE REVELION. Temperaturile maxime, negative in cea mai mare parte a tarii, vor fi cuprinse intre minus 6 si 2 grade. Ceva mai multi nori prin dealurile Olteniei si Munteniei si prin estul tarii, dar numai pe arii restranse va ninge slab. Vantul va avea intensificari temporare in est si la munte.

Frig si in Bucuresti, in ultima zi din 2015. Termometrele vor indica minus 8, minus 6 grade in zori si in jur de zero grade la amiaza.

VREMEA DE REVELION. Prima zi din noul an vine tot cu vreme rece, geroasa dimineata si noaptea, mai ales in Maramures, Transilvania, Moldova, dealurile Olteniei si ale Munteniei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre minus 6 si zero grade. Cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile estice, unde izolat va ninge slab. Vantul va sufla mai tare pe litoral si pe crestele montane.

CITESTE SI: ALERTA METEO: Un val de GER SIBERIAN va lovi ROMANIA incepand de astazi. UPDATE

VREMEA DE REVELION. Bucurestenii incep anul 2016 tot cu vreme rece. In jur de minus 7 grade dimineata si -3….minus 1 grad la pranz. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat.

Sursa foto: mediafax