PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea luni si marti

Luni, temperaturile vor fi normale pentru aceasta perioada, in aproape toata tara, iar in sud-est, desi vremea se va raci, temperaturile vor fi peste medie, pentru luna noiembrie.

In timpul zilei, vor aparea nori in nord-vest, iar in primele ore, si in extremitatea de sud-est, unde va ploua pe spatii restranse.

In Carpatii Meridionali si cei ai Curburii, la altitudinea de peste 1500 m, vor fi precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane, iar noaptea izolat si in sud-est. Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 si 14 grade.

In Bucuresti, vremea se va raci fata de intervalul anterior, insa valorile vor fi peste cele normale pentru luna noiembrie. Temperatura maxima va fi in jurul valorilor de 13 grade, iar cea minima se va situa intre 5 – 7 grade.

Marti, valorile vor fi cele obisnuite pentru aceasta perioada, va ploua in aproape toata tara. In zona montana, vor fi lapovite si ninsori. Izolat vor fi conditii de polei. 

Sursa foto: mondonews