PROGNOZA METEO de duminica pana miercuri: Cer innorat, ploi slabe, temperaturi minime

PROGNOZA METEO pentru urmatoarele zile nu este una imbucuratoare. Vantul, ploile si cerul innorat vor predomina in urmatoarea perioada. Temperaturi cuprinse intre minus trei grade si maxime de 20 de grade. Apare si bruma. Asa va arata vremea in primele trei zile din saptamana viitoare.

Romania la noapte

La noapte, cerul va avea innorari in vestul si nord-vestul tarii, insa doar izolat va ploua slab. Vantul va fi alert in sudul Banatului si pe litoral, iar minimele vor fi cuprinse intre minus 3 grade in estul Transilvaniei si 11 grade in Delta. Spre dimineata, in depresiuni si in nordul Moldovei se va produce bruma, iar in regiunile vestice vor fi conditii de ceata.

Romania duminica

Maine, vremea va fi in general frumoasa in majoritatea regiunilor, dar racoroasa. Ploi slabe, trecatoare, sunt posibile doar in vestul tarii, iar vantul se va mentine intens in sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 14 si 20 de grade.

Luni-miercuri

De luni noaptea, ploile se muta in jumatatea de sud a teritoriului, iar vantul va prinde putere aproape peste tot. Temperaturile raman modeste si in zilele urmatoare, iar cel mai frig va fi marti, cand, la nivelul intregii tari nu se vor depasi 19 grade. Cele mai scazute maxime vor fi atunci in regiunile extracarpatice, unde se vor inregistra usor peste 10 grade.

Vremea in Bucuresti in intervalul duminica – miercuri

In Capitala, la noapte, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla cel mult moderat. Temperatura va cobori in zori pana la 4 grade in cartierele de la periferie, in timp ce in centrul orasului se vor inregistra 8 grade Celsius.

Weekendul se incheie cu vreme usor mai rece decat in mod normal si in Bucuresti. La amiaza vor fi cel mult 18 grade Celsius, iar vantul isi va face simtita prezenta din cand in cand. Presiunea aerului nu se va modifica semnificativ.

Luni seara, norii se vor inmulti si va incepe sa ploua, iar vantul se va intensifica. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 18 grade. Marti, vremea se va raci accentuat, pana la pranz inregistrandu-se doar 12-13 grade. In plus continua sa ploua, iar vantul va fi alert. Ploaia nu se opreste nici in timpul zilei de miercuri, insa atunci temperatura va mai castiga 2-3 grade.

Sursa foto: realitatea.net