Prognoza METEO de Sfantul Andrei si 1 Decembrie

Meteorologii anunta vreme rece pentru ultima zi din luna noiembrie si prima din decembrie. De Sfantul Andrei, vom avea parte de o vreme rece in majoritatea zonelor tarii, iar de 1 Decembrie, maximele nu vor depasi 3 grade Celsius, iar in estul Transilvaniei temperaturile vor cobori pana spre minus 11 grade.

Astfel, sambata cerul se mentine variabil mai mult noros, pe parcursul zilei in special in regiunile nordice, iar seara si noaptea in regiunile sud-vestice si sudice.

Temperaturile maxime se vor situa, in ziua de Sfantul Andrei, intre minus 3 grade in zonele cu ceata persistenta din Oltenia si 8 grade la malul marii. In Bucuresti, valorile termice nu vor trece de 2-3 grade, iar cerul va fi mai mult noros.

Pentru duminica, meteorologii au anuntat maxime cuprinse intre minus 7 si 3 grade Celsius, asadar vremea se mentine rece, mai ales in estul Transilvaniei, unde se vor inregistra minus 11 grade.

Si in Bucuresti va fi frig, dimineata urmand a se inregistra minus 3 grade, iar dupa-amiaza in jur de 4 grade Celsius. Cerul va fi mai mult noros, iar dimineata si seara va fi ceata.