Prognoza METEO de weekend: Cum va fi VREMEA vineri

Vremea se mentine la valori normale ale acestei perioade, cu temperaturi usor mai ridicate fata de normele climatologice in zonele de munte. Vineri, cerul va fi variabil in tara, insa in zonele joase de relief vremea va fi destul de rece, mai ales ziua, in conditii de nebulozitate joasa persistenta si local ceata, ce pot determina trecator burnite, fulguieli sau chiciura.

In acest inceput de weekend, vantul va bate mai tare in special pe crestele montane, in rest va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi de la -4…-2 grade in zonele cu ceata persistenta pana la 11…12 grade in Subcarpatii Getici si ai Curburii, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -10 si 0 grade.

VREMEA IN BUCURESTI

In Capitala, termometrele vor stagna la valori apropiate de cele normale pentru aceasta perioada a anului. In special in prima parte a zilei si noaptea vor fi nori josi si ceata. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 4 grade, iar cea minima va fi de -4…-3 grade.

LA MUNTE:

Vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada, iar cerul va fi variabil. Pe vai si in depresiuni, dimineata si noaptea se va semnala ceata asociata cu chiciura. Vantul va prezenta unele intensificari pe crestele inalte.