Prognoza METEO: In Bucuresti a fost prima noapte cu temperaturi sub zero grade

Meteorologii au anuntat vreme frumoasa pentru acest weekend, insa rece noaptea si dimineata. Noaptea trecuta mercurul termometrelor a scazut sub zero grade in Bucuresti, pentru prima data in acest sfarsit de toamna. 

In tara a fost si mai frig, s-au inregistrat minus 3 grade la statia meteo de la Afumati si minus 1 grad la Baneasa. Cel mai rece a fost la Miercurea Ciuc, unde termometrele au coborat pana la minus 6 grade.

In cursul acestei dimineti se inregistrau minus 2 grade la Sibiu, la Iasi minus 1 grad, la Brasov minus 4 grade, iar la Bacau minus 1 grad.

In cursul zilei de sambata, temperaturile vor creste pana la 10-14 grade, in special in Crisana si Transilvania. Si in Bucuresti soarele va incalzi atmosfera, mercurul termometrelor urcand pana la 12 grade Celsius.

La munte cerul se mentine partial insorit, cu temperaturi de 10-11 grade Celsius, iar la malul marii va fi soare pe tot parcursul zilei, doar vantul fiind prezent in special dupa-amiaza. Temperaturile se mentin in jurul valorii de 12-13 grade Celsius. Vremea frumoasa a tinut si lebedele pe litoral, le puteti inca vedea in Eforie Nord si Neptun (FOTO).

Duminica ar putea fi conditii de ploaie, in special in sudul si centrul tarii. A doua parte a lunii noiembrie este caracterizata de valori normale pentru aceasta perioada, potrivit meteorologilor.

Foto: Mondo News