PROGNOZA METEO pe trei zile. Cat de cald va fi saptamana aceasta!

PROGNOZA METEO. In sfarsit, meteorologii vin cu vesti bune pentru perioada urmatoarea. Incepand de luni, VREMEA se va incalzi treptat in toata tara. Nu scapam de ploi, insa acestea vor fi de vara si vor cadea izolat.

PROGNOZA METEO. Luni VREMEA se mentine frumoasa, iar mercurul din termometre incepe sa creasca treptat. La amiaza se vor inregistra maxime de la 20 de grade in Maramures si estul Transilvaniei pana la 26 de grade in regiunile extracarpatice. Dupa-amiaza si seara, local, in zonele montane si doar izolat in restul teritoriului, vor fi inregistrate ploi de scurta durata.

In prima zi a saptamana, in Bucuresti soarele va duce maximele catre 25-26 de grade.

Citeste si: PROGNOZA METEO PENTRU SAPTAMANA VIITOARE: CUM VA FI VREMEA LUNI SI MARTI

PROGNOZA METEO. Ziua de marti vine cu VREME calda, maximele termice vor pleca de la 19 grade in nordul Moldovei si se vor opri la 28 de grade in partea de sud a tarii, scrie Romania TV.

Soarele domina cerul, cel putin pana in orele amiezii si ale serii. La munte si in estul tarii vor fi ceva ploi si numai izolat in celelalte regiuni. Nu este exclus sa cada si grindina, iar cantitatile de apa pot fi izolat mai insemnate.

In Capitala, VREMEA ramane calda si marti. Mercurul in termometre va urca pana la aproximativ 27 de grade, iar vantul va sufla slab.

PROGNOZA METEO. A treia zi din saptamana vine tot cu o VREME calda. Totusi, instabilitatea atmosferica se va manifesta in special dupa-amiaza si noaptea prin nori cu averse, tunete, fulgere si scurte intensificari ale vantului, in zonele montane, local in sudul si estul teritoriului si izolat in rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 de grade in zona din Delta Dunarii si 28 de grade in vestul, sudul si centrul tarii.

Citeste si: INUNDATII PE DUNARE: LUNI VA FI RAPORT IN GUVERN DESPRE DEBITUL PE DUNARE

La Bucuresti VREMEA se mentine calda, insa seara este posibil sa ploua. Mercurul din termometre va urca pana la 27-28 de grade Celsius.

PROGNOZA METEO. Spre sfarsitul saptamanii temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 30 de grade. Dupa amiaza este posibil sa cada ploi, cu precadere in sudul tarii si in zonele deluroase si montane.

Sursa foto: ziar.com