PROGNOZA METEO pentru luni si marti: Cum va fi VREMEA la inceput de saptamana

Meteorologii anunta vreme in general calda pentru inceputul de saptamana, luni si marti urmand a se inregistra temperaturi ce pot atinge si 23 de grade in unele zone. Doar in est si in nord-vest pot aparea innorari si ploi slabe.

Luni, vremea va fi calda pentru ultima zi a lunii martie in toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si izolat ploi slabe seara in nord-vestul tarii, iar noaptea si in centru si est. Spre dimineata pe crestele muntilor vor fi posibile si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 grade in delta si 23 de grade in vestul Olteniei, iar cele minime se vor incadra intre -1 si 9 grade. in estul Transilvaniei vor fi conditii de bruma.

Vezi aici prognoza meteo pana in 6 aprilie

VREMEA LA BUCURESTI

Vremea va fi frumoasa si usor mai calda decat in mod normal pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 20 de grade, iar cea minima va fi de 5…7 grade.

VREMEA IN TARA

Marti, vremea se va mentine calda in cea mai mare parte a tarii, exceptand estul Transilvaniei si jumatatea de nord a Moldovei unde valorile termice se vor apropia de cele normale pentru aceasta data. In regiunile estice innorarile vor fi temporare si local va ploua slab.

In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar conditii de ploaie vor fi in a doua parte a intervalului in Maramures si in estul Transilvaniei. in zona Carpatilor Orientali, iar noaptea izolat si in Moldova, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, ziua, in nord-estul, centrul, sud-vestul tarii si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 11 grade in nordul Moldovei si in jur de 22 de grade in vestul si in sudul Olteniei, iar cele minime se vor incadra intre -1 si 9 grade.