PROGNOZA METEO pentru LUNI si MARTI. Cum va fi VREMEA la inceputul SAPTAMANII

Vremea in tara

Luni

Vremea fi deosebit de rece pentru aceasta data in toate regiunile, cu precadere dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari, mai ales in cursul zilei, in nordul, nord-estul si centrul tarii. Va mai ninge, dar slab cantitativ, local in Moldova si in zona Carpatilor Orientali si pe suprafete restranse in Maramures, Transilvania si restul zonei de munte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari indeosebi in prima parte a zilei in Moldova, Dobrogea, estul Munteniei si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre -2 si 8 grade, iar cele minime intre -8 si 0 grade, mai scazute in depresiuni. Dimineata si noaptea, in zonele joase, pe arii restranse va fi ceata.

Marti

Valorile termice, in special cele nocturne, se vor situa cu mult sub cele climatologic specifice acestei date din an, caracterizand astfel o vreme deosebit de rece la nivelul intregii tari. Cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua in sudul si in estul teritoriului, unde insa doar cu totul izolat indeosebi in Moldova vor fi posibile fulguieli. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe litoral. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 0 si 6 grade, iar cele minime intre -11 si 0 grade, mai scazute in depresiuni, pana in jurul a -13 grade. In zonele joase vor fi conditii de ceata.

Vremea in Capitala

Luni

Vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta data, mai ales dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 7…8 grade, iar cea minima de -3…-1 grad. Vor fi conditii de ceata.

Marti

Vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi variabil, cu unele innorari pe parcursul zilei. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 4…5 grade, iar cea minima de -4…-2 grade. Vor fi conditii de ceata.

Sursa foto: adevarul