PROGNOZA METEO pentru LUNI si MARTI. VREMEA la finele lunii IANUARIE

Vremea in tara

Luni

In regiunile extracarpatice vremea va fi in general inchisa, iar pe arii restranse va fi ceata asociata cu depunere de chiciura si trecator cu fulguieli. In restul teritoriului cerul va fi variabil la senin, iar ceata se va semnala, dimineata si noaptea, in special in Transilvania. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre -4 si 5 grade, iar cele minime se vor situa intre -13 si -3 grade, mai scazute in depresiuni spre -19…-17 grade.

Marti

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in regiunile extracarpatice. Local in zonele joase, indeosebi din sud, centru si est va fi ceata asociata cu depunere de chiciura si posibile fulguieli. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre -3 si 5 grade, iar cele minime intre -12 si -2 grade, mai scazute in Transilvania.

Vremea in Capitala

Luni

Vremea va fi in general inchisa si rece pentru aceasta perioada a anului. Trecator vor fi posibile fulguieli, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -1 grad, iar cea minima va fi de -7…-5 grade.

Marti

Cerul va fi variabil, cu innorari temporare. Vor fi conditii de ceata asociata cu depunere de chiciura, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 0…1 grad, iar cea minima de -9…-8 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.

Sursa foto: realitatea