PROGNOZA METEO pentru LUNI si MARTI. VREMEA se MENTINE INSTABILA

Vremea in tara

Luni

Vremea va fi in general instabila. Cerul va avea innorari temporar accentuate cu precadere in cursul zilei si vor fi averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in sudul tarii, local in centru, est si la munte si izolat in restul teritoriului. Punctiform, mai ales in zona montana, cantitatile de apa pot fi mai insemnate. Temperaturile maxime se vor incadra intre 17…18 grade pe litoral si 26 de grade in regiunile vestice si sudice, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 5 si 13 grade.

Marti

Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va avea innorari temporar accentuate in vestul si sud-vestul tarii, precum si in zona de munte, unde pe arii restranse vor fi ploi de scurta durata si, posibil, descarcari electrice si intensificari trecatoare ale vantului. In restul teritoriului cerul va fi variabil si astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 17…18 grade pe litoral si 25…26 de grade in vest, sud-vest si centru, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 4 si 14 grade.

Miercuri

Cerul va avea innorari temporar accentuate, ziua in vestul, centrul si nordul tarii, precum si in zona de munte, unde local, indeosebi dupa-amiaza si seara se vor semnala averse, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului, iar noaptea, pe arii restranse, in estul si sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 18 si 27 de grade, iar cele minime intre 6 si 15 grade.

Vremea in Capitala

Luni

Vremea va fi usor instabila. Cerul va avea innorari temporare in cursul zilei, cand vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si modearat. Temperatura maxima va fi de 22…23 de grade, iar cea minima de 10…11 grade.

Marti

Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 23…24 de grade, iar cea minima de 9…11 grade.

Miercuri

Cerul, variabil ziua, va avea unele innorari spre seara si noaptea, cand este posibil sa ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 24…25 de grade, iar cea minima de 9…11 grade.

Sursa foto: JURNALUL