PROGNOZA METEO pentru LUNI si MARTI. VREMEA se raceste si apar PRECIPITATIILE

Vremea in tara

Luni

Innorarile vor cuprinde treptat majoritatea regiunilor. In timpul noptii va ninge slab in Carpatii Orientali, Moldova si pe arii restranse in Muntenia, iar in Dobrogea vor predomina ninsorile. Cu totul izolat vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, iar spre dimineata si in Moldova. Temperaturile maxime, apropiate de mediile climatologice, se vor incadra intre -4 si 6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -10 si 0 grade.

Marti

Cerul va fi mai mult noros in regiunile estice, unde, cu precadere in prima parte a intervalului, pe arii restranse vor fi precipitatii mixte, ce vor favoriza depunerile de polei. In rest, innorarile vor fi temporare si doar la munte, pe spatii mici va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane, in sud-vestul teritoriului, iar in timpul zilei si in estul tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre -2 si 7 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -12 grade in depresiunile intramontane si -1 grad pe litoral si in Dealurile de Vest.

Vremea in Capitala

Luni

Cerul se va innora treptat incepand cu orele serii si spre sfarsitul intervalului vor fi posibile fulguieli. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 3…4 grade, iar cea minima de -6…-4 grade.

Marti

Cerul va avea innorari, dar conditiile de fulguiala vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul a 3 grade, iar cea minima va fi de -4…-3 grade.

Sursa foto: realitatea