PROGNOZA METEO pentru LUNI si MARTI. VREMEA va continua sa fie GEROASA

Vremea in tara

Luni

Vremea va fi in continuare geroasa, atat ziua cat si noaptea, in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre -16 si -7 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -26 si -10 grade. Cerul va avea innorari si va ninge local in regiunile nordice si pe arii restranse in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane si in estul teritoriului. Vor fi conditii de ceata, asociata cu depunere de chiciura.

Marti

Vremea va fi in continuare geroasa dimineata si noaptea, iar in centru, sud si sud-est si pe parcursul zilei. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre -14 si -6 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -22 si -6 grade. In cursul zilei cerul va fi variabil, cu innorari in Oltenia, unde, pe arii restranse, va ninge slab. Spre seara si noaptea, nebulozitatea se va accentua in majoritatea regiunilor, iar in special in Dobrogea, sudul Moldovei si Muntenia va ninge si se vor semnala intensificari temporare ale vantului.

Miercuri

Desi valorile termice vor creste fata de ziua precedenta, vremea va fi in continuare geroasa dimineata si noaptea in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre -9 si -1 grad, iar cele minime vor fi cuprinse intre -15 si -5 grade. Cerul va avea innorari si, mai ales ziua, va ninge in jumatatea de sud-est a teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare la munte, mai ales pe creste, precum si in sud-estul tarii, viscolind si spulberand zapada.

Vremea in Capitala

Luni

Vremea se va mentine geroasa, atat ziua cat si noaptea. Cerul va fi mai mult noros ziua, cand vor mai fi conditii de fulguiala, iar noaptea va deveni variabil. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de -13…-12 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -23 de grade.

Marti

Vremea se va mentine geroasa. Cerul se va innora treptat, iar spre seara si noaptea va ninge si vantul va deveni in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -12 grade, iar cea minima va fi de -14…-12 grade.

Miercuri

Desi temperatura aerului va creste fata de ziua precedenta, vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi mai mult noros si, temporar, va ninge, iar in cursul zilei vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -7 grade, iar cea minima va fi de -10…-8 grade.

Sursa foto: realitatea