PROGNOZA METEO pentru LUNI si MARTI: VREMEA la inceput de SAPTAMANA

Vremea in tara

Luni

In regiunile extracarpatice vremea se va mentine predominant inchisa, iar pe arii restranse va mai fi ceata sau burnita. In restul teritoriului, valorile termice vor fi, in continuare, mai ridicate decat normele perioadei, cerul va fi mai mult senin dar, pe arii restranse dimineata si noaptea, se va semnala ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Delta Dunarii, sudul Banatului, nordul Moldovei si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 5 si 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -8…-7 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 6…7 grade pe litoral si in Dealurile de Vest.

Marti

In sudul si estul tarii vremea se va mentine inchisa si local se va semnala ceata, burnita sau ploaie slaba. In restul teritoriului valorile termice vor fi, in continuare, usor mai ridicate decat cele normale pentru aceasta perioada, cerul va fi variabil si doar izolat, dimineata si noaptea, va fi ceata. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Delta Dunarii si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 si 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -7…-6 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 7…8 grade pe litoral.

Vremea in Capitala

Luni

Vremea se va mentine inchisa si vor fi conditii de ceata si burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 9 grade, iar minima va fi de 3…5 grade.

Marti

Vremea se va mentine in general inchisa si vor fi conditii de ceata si burnita sau ploaie slaba. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 8 grade, iar minima va fi de 3…4 grade.

Sursa foto: realitatea