Prognoza meteo pentru marti si miercuri in tara si la Bucuresti

Meteorologii informeaza ca marti, vremea va fi in general frumoasa, cu cer variabil pana la senin, dar in zonele joase se va semnala nebulozitate joasa sau ceata, pe arii restranse in orele diminetii si local, in timpul noptii. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime se vor incadra intre 1 si 10 grade, iar cele minime, vor fi de la in jur de -14 grade in depresiunile Carpatilor Orientali pâna la 3…5 grade in Dealurile de Vest.

Vremea in Bucuresti

Cerul va fi mai mult senin, dar dimineata si mai ales in cursul noptii va fi nebulozitate joasa si conditii de ceata. Vântul va sufla slab pâna la moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 6 grade, iar cea minima de -3…-2 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca.

Vremea miercuri

Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada in aproape toata tara, dar in special in zonele deluroase. Cerul va fi variabil, cu unele innorari noaptea in regiunile intracarpatice, unde doar izolat vor fi precipitatii slabe, mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 2 si 11 grade, iar cele minime intre -7 si 3 grade, mai coborâte in depresiuni, spre -12 grade. Dimineata si din nou noaptea, in zonele joase local va fi ceata, care izolat poate persista si peste zi.