PROGNOZA METEO pentru MIERCURI si JOI. VREME CALDA si ceva PRECIPITATII

Vremea in tara

Miercuri

Vremea va fi deosebit de calda in cea mai mare parte a tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 9 si 19 grade, cu cele mai ridicate valori in Transilvania, iar cele minime se vor situa, in general, intre 0 si 6 grade. Cerul va fi temporar noros. Va ploua slab, mai ales in cursul zilei, in Banat, local in Oltenia si izolat in celelalte regiuni. La munte, la altitudini mari, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita sau ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, in regiunile sudice si sud-estice si pe arii restranse, trecator, in restul teritoriului. Dimineata si noaptea, in zonele joase, local va fi ceata.

Joi

Vremea se va mentine deosebit de calda in cea mai mare parte a tarii, desi valorile termice vor marca o scadere fata de ziua precedenta. Cerul va prezenta innorari si va ploua local in vestul, nord-vestul si sudul tarii si izolat in rest. In zona montana precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Muntenia si Dobrogea. Temperaturile maxime se vor incadra intre 8 si 18 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre 0 si 6 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase, pe arii restranse se va semnala ceata.

Vremea in Capitala

Miercuri

Vremea se va mentine deosebit de calda. Cerul, temporar noros in cursul zilei, cand si vantul va avea unele intensificari, se va degaja noaptea. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 17 grade, iar minima va fi de 5…6 grade.

Joi

Vremea se va mentine calda pentru aceasta data, desi temperatura aerului va marca o scadere fata de ziua precedenta. Cerul va avea innorari, mai accentuate spre seara si noaptea, cand trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 15 grade, iar cea minima va fi de 4…6 grade.

Sursa foto: jurnalul