PROGNOZA METEO pentru MIERCURI si JOI: VREME INCHISA in regiunile EXTRACARPATICE

Vremea in tara

Miercuri

In regiunile extracarpatice vremea va fi in general inchisa, cu cer mai mult noros si pe arii restranse ceata, burnita sau ploaie slaba. In restul teritoriului vremea va fi predominant frumoasa, iar valorile termice se vor mentine peste cele normale pentru aceasta perioada; cerul va fi variabil, insa va fi din nou ceata dimineata si noaptea in zonele joase. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 5 si 15 grade, iar cele minime intre -5 si 6 grade, mai scazute in depresiunile intramontane, pana spre -8 grade.

Joi

In regiunile extracarpatice, vor mai fi innorari ale cerului si, indeosebi, in cursul noptii, va fi ceata, asociata izolat cu burnita. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ceata se va semnala pe arii restranse. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 4 si 14 grade, cu cele mai ridicate valori in zonele de deal din vestul tarii, unde vor caracteriza o vreme mult mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada, si cele mai coborate, in zonele cu ceata persistenta. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre -9…-8 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 8 grade in Dealurile de Vest.

Vremea in Capitala

Miercuri

Vremea va fi in general inchisa, cu cer mai mult noros si conditii de ceata si burnita. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 9…10 grade, iar cea minima de 2…4 grade.

Joi

Cerul va avea innorari, iar dimineata, dar mai ales noaptea, se va semnala ceata. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 9…10 grade, iar cea minima de -1…1 grad.

Sursa foto: realitatea