PROGNOZA METEO pentru MIERCURI si JOI. VREMEA continua sa fie INSTABILA

PROGNOZA METEO pentru MIERCURI si JOI. VREMEA continua sa fie INSTABILA si plina de PRECIPITATII

Vremea in tara

Miercuri

Vremea va fi in general instabila indeosebi pe parcursul zilei, cand vor fi innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice, local in zonele de deal si de munte si in regiunile sudice. Izolat, cantitatile de apa vor depasi 10…15 l/mp si vor fi conditii de grindina. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vantul va prezenta intensificari in est, sud-est si la munte, dar de scurta durata si in timpul averselor. Valorile termice se vor situa in jurul celor normale pentru aceasta perioada; maximele se vor incadra intre 17 si 25 de grade, iar minimele intre 3 si 12 grade, mai scazute in depresiuni, unde vor fi conditii de bruma.

Joi

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru a doua decada a lunii mai. Temperaturile maxime se vor incadra intre 16 si 25 de grade, iar minimele intre 1 si 12 grade. Cerul va fi variabil, iar innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice vor fi, indeosebi pe parcursul zilei, local in zonele de deal si de munte si doar izolat in nord-vestul teritoriului. Vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari de scurta durata asociate ploilor.

Vremea in Capitala

Miercuri

Vremea va fi usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari indeosebi ziua, cand vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla in general moderat in prima parte a intervalului, apoi va slabi in intensitate. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 22 de grade, iar cea minima va fi de 7…9 grade.

Joi

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru aceasta perioada. Temperatura maxima se va situa in jurul a 22 de grade, iar cea minima va fi de 7…9 grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat.

Sursa foto: realitatea