PROGNOZA METEO pentru MIERCURI si JOI: VREMEA continua sa se raceasca

PROGNOZA METEO pentru MIERCURI si JOI. VREMEA va deveni mai rece si PLOILE vor pune stapanire pe majoritatea regiunilor tarii.

In tara

Miercuri

Vremea va deveni rece pentru aceasta data, chiar deosebit de rece in vestul, centrul, nordul si nord-estul teritoriului. Cerul va fi mai mult noros si va ploua pe arii extinse, exceptand regiunile sud-vestice si sudice unde innorarile vor fi temporare, iar ploile se vor semnala local, mai ales ziua. In zona de munte vor predomina ninsorile. Pe arii restranse cantitatile de apa vor fi insemnate. Vantul va avea intensificari temporare in cea mai mare parte a tarii, indeosebi in prima parte a intervalului. Temperaturile maxime vor cuprinse, in general, intre 7 si 17 grade, iar cele minime se vor situa intre -1 si 9 grade. Noaptea, cu totul izolat, vor fi conditii de bruma.

Joi

Vremea se va mentine rece pentru aceasta data, chiar deosebit de rece in vestul, centrul si nordul tarii, unde vor fi innorari si mai ales in prima parte a intervalului va mai ploua. In zonele de munte, precipitatiile vor fi mixte. In restul teritoriului cerul va fi temporar noros si numai pe arii restranse se vor semnala ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, iar in cursul zilei, temporar si in celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor cuprinse intre 6 si 16 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -1 si 9 grade. Izolat se va produce bruma.

Vremea in Capitala

Miercuri

Vremea va deveni rece pentru aceasta data. Cerul va prezenta innorari temporare indeosebi pe parcursul zilei, cand temporar va ploua, iar vantul va prezenta unele intensificari. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 14 grade, iar minima va fi de 4…5 grade.

Joi

Vremea se va mentine rece pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 15…16 grade, iar minima se va situa in jurul valorii de 3 grade.

Sursa foto: realitatea