PROGNOZA METEO PENTRU MIERCURI SI JOI! VREMEA LA MIJLOCUL SAPTAMANII

Vremea in tara

Miercuri

Cerul va fi variabil, cu innorari in sudul, dar partial ziua si in estul si in zonele joase din vestul si centrul tarii. Doar izolat vor fi precipitatii slabe, predominant sub forma de ninsoare in dealurile Olteniei si pe litoral. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari trecatoare in sudul Banatului si in zona costiera a Dobrogei. Temperaturile maxime se vor incadra intre -3 si 5 grade, iar cele minime, in scadere fata de cele din noaptea precedenta, vor fi cuprinse intre -12 si -2 grade, local mai mici in estul Transilvaniei, spre -20 de grade. In zonele joase de relief, indeosebi noaptea, pe arii restranse va fi ceata.

Joi

Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, dar va prezenta innorari temporare in sud-estul tarii si cu totul izolat, pe litoral vor fi posibile precipitatii slabe, mixte. In primele ore ale intervalului si pe parcursul noptii, in zonele joase de relief, pe arii restranse, va fi ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime, apropiate de normalul termic al perioadei, vor fi cuprinse intre -1 si 7 grade, iar cele minime se vor situa sub mediile climatologice si se vor incadra intre -11 si -1 grad, mai scazute in estul Transilvaniei spre -18…-16 grade.

CITESTE SI: PROGNOZA METEO PENTRU CRACIUN SI REVELION! CUM VA FI VREMEA DE SARBATORI

Vremea in Capitala

Miercuri

Cerul va avea innorari in mare parte a intervalului, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 0…1 grad, iar cea minima de -7…-5 grade.

Joi

Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare in cursul zilei. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 2…3 grade, iar cea minima de -7…-5 grade.

Sursa foto: adevarul