PROGNOZA METEO pentru MIERCURI si JOI: VREMEA la mijlocul saptamanii

Vremea in tara

Miercuri

Valorile termice diurne vor continua sa caracterizeze o vreme mai rece decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada indeosebi in sudul si estul teritoriului. Cerul va fi mai mult noros in majoritatea regiunilor, exceptand cele nordice si centrale, unde innorarile vor fi temporare. In cursul zilei va ploua local in sud-vestul tarii si izolat in rest, iar noaptea, ploile se vor semnala doar pe suprafete mici, indeosebi in regiunile vestice. La munte, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului, Moldova si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 8 si 14 grade, iar cele minime intre -3 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 11 grade pe litoral. Spre sfarsitul intervalului, pe arii restranse vor fi conditii de ceata.

Joi

Valorile termice vor marca o crestere fata de cele din intervalul precedent si vor fi apropiate de mediile climatologice ale datei in majoritatea regiunilor. Cerul va avea innorari temporare. Mai ales in cursul noptii, local va ploua in regiunile vestice. In restul teritoriului, ploi slabe se vor semnala doar izolat. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in Banat si in zona montana inalta. Temperaturile maxime se vor incadra intre 10 si 18 grade, iar cele minime, in general, intre 4 si 10 grade. Dimineata si noaptea, izolat va fi ceata.

Vremea in Capitala

Miercuri

Valorile termice diurne vor continua sa caracterizeze o vreme mai rece decat normalul perioadei. Cerul va fi mai mult noros, iar in cursul zilei vor fi conditii ca trecator sa ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatrua maxima va fi de 11…12 grade, iar cea minima de 6…7 grade.

Joi

Valorile termice vor marca o crestere fata de cele din intervalul anterior si vor fi apropiate de mediile climatologice ale datei. Cerul va fi temporar noros, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 15 grade, iar cea minima va fi de 8…9 grade.

Sursa foto: adevarul