PROGNOZA METEO pentru MIERCURI si JOI. VREMEA ramane RECE

Vremea in tara

Miercuri

Valorile termice vor fi in scadere fata de intervalul precedent astfel incat vremea va fi rece pentru aceasta data in toata tara. Temperaturile maxime se vor incadra intre -4 si 7 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -12 si -3 grade, mai coborate in depresiunile din estul Transilvaniei, spre -15…-16 grade. Cerul va fi variabil la senin, cu innorari temporare in regiunile extracarpatice si la munte. Trecator va ninge slab, pe arii restranse in Moldova, Carpatii Orientali si cei Meridionali, iar cu totul izolat in Delta Dunarii si in dealurile sudice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in estul si sud-estul teritoriului, precum si pe crestele montane. Izolat, in zonele joase de relief, va fi ceata, asociata si cu depunere de chiciura.

Joi

Desi valorile termice, in special cele minime, vor marca o crestere fata de intervalul anterior, mai ales in est si sud-est, dimineata se va mentine rece in cea mai mare parte a tarii. In nordul si nord-estul teritoriului vor fi innorari temporare si cu totul izolat vor fi posibile precipitatii slabe, predominant sub forma de ploaie, in timp ce in restul zonelor cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta, dar trecator si la cote mai reduse si in Delta Dunarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre -2 si 9 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre -10 si 0 grade. Local, cu precadere spre sfarsitul intervalului, in zonele joase de relief va fi ceata, asociata pe spatii mici cu depunere de chiciura.

Vremea in Capitala

Miercuri

Temperatura aerului va scadea fata de intervalul precedent, astfel ca vremea va fi rece pentru aceasta data. Cerul va avea innorari temporare, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi in jurul a 3 grade, iar cea minima de -6…-4 grade.

Joi

Desi valorile termice vor fi in crestere fata de intervalul anterior, dimineata va fi usor mai rece decat in mod normal pentru aceasta perioada din an. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul a 5 grade, iar cea minima va fi de -3…-2 grade. Noaptea vor fi conditii de ceata asociata cu depunere de chiciura.

Sursa foto: realitatea