PROGNOZA METEO pentru VINERI in tara si in Bucuresti

Prognoza meteo. VREMEA va fi predominant frumoasa vineri si mai calda decat in mod normal la aceasta data, cu precadere in regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime se vor situa de la 16 grade pe litoral pana la 26 de grade izolat vest si nord-vest, informeaza meteorologii.

PROGNOZA METEO IN TARA: Cerul va fi mai mult senin, exceptand prima parte a zilei, Oltenia si nord-vestul Munteniei, unde vor fi unele innorari. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu usoare intensificari ziua in nordul Moldovei si in sudul Banatului.

Citeste si: PROGNOZA METEO PENTRU INCEPUTUL LUNII OCTOMBRIE: VREMEA SE RACESTE INCEPAND DE JOI, MAXIMELE NU VOR DEPASI 17 GRADE

Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 1…2 grade in depresiuni, unde vor fi conditii de bruma si 15 grade in Dealurile de Vest. Noaptea, local se va forma ceata sau nebulozitate joasa, in special in Transilvania, Baragan, Dobrogea si sudul Moldovei.

PROGNOZA METEO LA BUCURESTI: Vremea va fi frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 20…21 de grade, iar cea minima de 6…8 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata, indeosebi in zona preoraseneasca. Vantul va sufla slab pana la moderat.

CEA MAI RECE DIMINEATA DIN ACEASTA TOAMNA S-A INREGISTRAT DUMINICA

Sursa foto: adevarul.ro