PROGNOZA METEO pentru DUMINICA si LUNI: VREMEA va fi, in general, frumoasa

PROGNOZA METEO pentru acest sfarsit de saptamana, ultimul de vara din acest an 2016. Potrivit meteorologilor de la ANM, vremea va fi predominant frumoasa, pe alocuri inregistrandu-se si ceva precipitatii.

Duminica

Vremea va fi in general frumoasa si se va incalzi usor, in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult senin, exceptand Dobrogea, Baraganul si sudul Moldovei, unde, mai ales spre seara si noaptea, va avea innorari temporare si, pe arii relativ restranse, vor fi ploi de scurta durata, posibil insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla moderat, cu intensificari trecatoare pe parcursul zilei in sud-estul tarii, iar in rest va fi in general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 32 de grade, iar cele minime intre 8…9 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 22…23 de grade pe litoral.

Luni

Vremea va continua sa se incalzeasca usor si va deveni calduroasa, in orele amiezii, in zonele de campie si de podis. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in sud-estul tarii, iar dupa-amiaza si la munte unde, pe arii relativ restranse, vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat cu intensificari de scurta durata, in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 26 si 33 de grade, iar cele minime intre 9…10 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 21…22 de grade pe litoral.

Vremea in Capitala

Duminica

Vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 31 de grade, iar cea minima va fi de 16…18 grade.

Luni

Vremea va continua sa se incalzeasca usor si va deveni calduroasa in orele amiezii. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata, dar cu innorari spre seara si la inceputul noptii cand vor fi conditii de averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 32 de grade, iar cea minima va fi de 17…19 grade.

Sursa foto: realitatea