PROGNOZA METEO pentru WEEKEND. Cum va fi VREMEA la finalul SAPTAMANII

Vremea in tara

Sambata

In interiorul arcului carpatic, vremea se va mentine calda, cerul va fi temporar noros si pe arii restranse, mai ales dimineata, se va semnala ceata. In restul teritoriului, valorile termice vor fi apropiate de cele specifice perioadei si cu precadere in zonele joase de relief, vremea va fi predominant inchisa, cu ceata si trecator burnita. In cursul noptii va ploua slab in Banat, Oltenia si pe spatii mai mici in Crisana si Muntenia. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari pe crestele montane si in sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 14 grade, iar cele minime se vor incadra intre -1 si 7 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali, spre -6 grade.

Duminica

Cerul va avea innorari si va ploua, in primele ore ale zilei in vest si in sud-vest, iar apoi in jumatatea nordica si izolat in restul teritoriului. Seara si noaptea, in regiunile nordice si centrale vor fi precipitatii si sub forma de lapovita si ninsoare. In zona montana, treptat, vor predomina ninsorile. Vantul va sufla in general moderat, cu intensificari la munte. Va mai fi ceata, in primele ore ale zilei, dar pe spatii mici, in estul, centrul si in sudul tarii. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 6 si 12 grade, iar minimele intre 0 si 8 grade, usor mai scazute in depresiuni.

Vremea in Capitala

Sambata

Vremea va fi predominant inchisa, iar dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata si burnita. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 7…8 grade, iar cea minima de 2…3 grade.

Duminica

Cerul va avea innorari si trecator va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 7…8 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 4 grade. In primele ore ale zilei vor fi conditii de ceata.

Sursa foto: realitatea