PROGNOZA METEO pentru WEEKEND! Cum va fi VREMEA la FINALUL VERII CALENDARISTICE

Vremea in tara

Sambata

Vremea va deveni calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi mai mult senin, cu unele innorari dupa-amiaza la munte si in nordul teritoriului, unde izolat vor fi ploi slabe de scurta durata. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 27 si 34 de grade, cu cele mai mici valori pe litoral si cele mai ridicate in sud-vest. Temperaturile minime vor fi cuprinse intre 7…8 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 23 de grade in Dealurile de Vest.

Duminica

Vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza, local in regiunile sud-vestice si izolat in rest. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza in zonele montane, unde, pe arii restranse vor fi averse slabe si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 si 36 de grade, cu cele mai scazute valori pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse intre 8…9 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 22 de grade in Dealurile de Vest si in Delta Dunarii.

Vremea in Capitala

Sambata

Vremea va deveni calduroasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 32…33 de grade, iar cea minima de 16…17 grade, usor mai coborata in zona preoraseneasca.

Duminica

Vremea se va mentine calduroasa. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 33…34 de grade, iar cea minima va fi de 17…18 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.

Sursa foto: jurnalul