PROGNOZA METEO pentru WEEKEND. Cum va fi VREMEA la finele SAPTAMANII

PROGNOZA METEO pentru WEEKEND-ul 7-9 IULIE 2017. Cum va fi VREMEA la finalul primei saptamani din luna iulie

Vremea in tara

Sambata

In zonele montane si submontane, dar si in regiunile estice si sud-estice vremea va fi in general instabila si, mai ales dupa-amiaza si seara, vor fi innorari temporar accentuate si local averse si descarcari electrice. Vor fi conditii de grindina, iar pe suprafete mici se pot inregistra cantitati de apa mai insemnate. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, astfel de fenomene se vor semnala doar izolat, iar in sud si sud-vest temperaturile vor fi in crestere. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale. Maximele termice se vor incadra intre 24 si 32 de grade, mai ridicate in Banat, Oltenia si sudul Munteniei, iar minimele vor fi cuprinse intre 10 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 21 de grade in Dealurile de Vest.

Duminica

Vremea va fi predominant frumoasa, dar calduroasa in orele dupa-amiezii in special in jumatatea de sud-vest. Cerul va fi variabil si doar izolat, mai ales la munte, vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 27 si 35 de grade, iar cele minime intre 11 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 23 de grade in Dealurile de Vest.

Vremea in Capitala

Sambata

Vremea va fi calduroasa. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara cand vor fi conditii pentru averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 31…32 de grade, iar cea minima de 16…18 grade.

Duminica

Vremea se va mentine calduroasa, cu o maxima a temperaturii aerului de 32…33 de grade. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 18…20 de grade.

Sursa foto: jurnalul