PROGNOZA METEO pentru WEEKEND! Cum va fi VREMEA la trecerea dintre ANI

Vremea in tara

Sambata

Vremea va fi rece in majoritatea zonelor, geroasa dimineata si noaptea in centru si local in nord-vest. Cerul va fi variabil la senin, cu innorari in special in prima parte a zilei in regiunile sud-estice, unde insa doar pe arii restranse, trecator va ninge slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane inalte, iar in primele ore ale intervalului si in sudul Moldovei, in zona Baraganului si a Dobrogei. Temperaturile maxime se vor incadra intre -7 si 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -13 si -3 grade, mai scazute in depresiuni. Pe spatii mici dimineata si local noaptea, in zonele mai joase de relief, va fi ceata asociata cu chiciura.

Duminica

Dimineata si noaptea, vremea se va mentine rece, izolat geroasa in special in regiunile centrale, insa la amiaza, valorile de temperatura vor fi in crestere fata de ziua anterioara. Cerul va fi variabil la senin, cu innorari trecatoare, in prima parte a intervalului in special in sud-est, iar spre sfarsitul noptii in nordul si nord-estul teritoriului, insa probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi redusa. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, cu precadere in masivele nordice. Temperaturile maxime se vor incadra intre -5 si 8 grade, iar cele minime intre -12 si -3 grade, mai coborate in depresiuni, dar si usor mai ridicate pe litoral si in Delta Dunarii, spre -1 grad.

CITESTE SI: PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE DOUA SAPTAMANI: VREMEA DE REVELION SI SFANTUL ION

Vremea in Capitala

Sambata

Vremea se va mentine rece pentru aceasta data, in special dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, cu innorari pe parcursul zilei si posibile fulguieli in primele ore ale intervalului. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 2 grade, iar cea minima va fi de -7…-6 grade.

Duminica

Dimineata si noaptea, vremea va fi in continuare rece pentru aceasta data, insa la amiaza valorile de temperatura vor fi in crestere fata de ziua anterioara. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 5…6 grade, iar cea minima de -6…-4 grade.

Sursa foto: jurnalul