Prognoza meteo pentru weekend: Cum va fi vremea sambata si duminica

Dupa ploile inregistrate in ultimele zile, ne-ar prinde bine un weekend insorit. Meteorologii spun insa ca vremea se va mentine tot instabila, cu putin soare sambata si cu mai multe ploi duminica.

Astfel, sambata vom avea parte de o vreme mai racoroasa decat normalul termic al acestei perioade si cu innorari temporare. Va fi mai rece in vest, in centru si in nord, precum si la munte. In restul tarii vom avea putin soare, insa dupa-amiaza sunt sanse sa apara nori si ploi trecatoare. Termometrele vor inregistra maxime de 17 de grade in nordul Moldovei si de 27 de grade in Lunca Dunarii.

In Bucuresti va fi un cer variabil, cu sanse mici de ploaie. Termometrele vor avea valori de 25, 26 de grade.

Duminica vom avea parte de ploi in majoritatea zonelor, mai ales in vest, in centru si in nord. In restul tarii vor fi innorari temporare, cu ploi de curta durata. La deal si la munte sunt posibile descarcari electrice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 de grade in estul Transilvaniei si 25 de grade in Muntenia.

In Capitala, duminica va fi un cer mai mult noros, cu posibile averse insotite de fulgere si tunete. Temperaturile maxime vor ajunge la aproximativ 24 grade.