PROGNOZA METEO pentru WEEKEND-ul 3-4 SEPTEMBRIE: VREMEA la inceput de TOAMNA

PROGNOZA METEO pentru WEEKENDUL 3-4 SEPTEMBRIE. Cum va fi VREMEA in primul sfarsit de saptamana al toamnei:

Vremea in tara

Sambata 3 SEPTEMBRIE

Vremea va fi in general frumoasa si calda pentru inceputul lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara in zona de munte, dar si in regiunile sudice, unde pe arii restranse vor fi ploi de scurta durata, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 26 si 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 8 grade in depresiunile Carpatilor Oritentali si 19…20 de grade pe litoral. In zonele joase, dimineata si noaptea, vor fi conditii de ceata.

Duminica 4 SEPTEMBRIE

Valorile termice vor mai creste usor, astfel ca vremea va deveni deosebit de calda pentru prima decada a lunii septembrie in majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si pe arii restranse ploi de scurta durata, descarcari electrice si unele intensificari ale vantului, dupa-amiaza la munte, iar noaptea, posibil, in nord-vestul si nordul tarii. Temperaturile maxime se vor incadra intre 25 si 33 de grade, cu cele mai ridicate valori in Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 10 si 20 de grade. In zonele joase, dimineata si noaptea, se mentin conditiile de ceata.

Luni 5 SEPTEMBRIE

Vremea se va mentine deosebit de calda pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu unele innorari, averse si descarcari electrice, dupa-amiaza, izolat in zonele de munte, iar spre seara si noaptea local in regiunile vestice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari la munte, dar trecator si la cote mai reduse si in restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 26 si 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 8 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 19…20 de grade pe litoral. In zonele joase, dimineata si noaptea, izolat se va semnala ceata.

Vremea in Capitala

Sambata 3 SEPTEMBRIE

Vremea se va mentine in general frumoasa si va fi calda pentru inceputul lunii septembrie. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 30 de grade, iar cea minima va fi de 14…16 grade.

Duminica 4 SEPTEMBRIE

Vremea se va mentine frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 30…31 de grade, iar minima de 15…17 grade.

Luni 5 SEPTEMBRIE

Vremea se va mentine frumoasa, iar valorile termice se vor situa peste mediile multianuale. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 31 de grade, iar minima va fi de 15…16 grade.

Sursa foto: realitatea