PROGNOZA METEO pentru WEEKEND. VREME INCHISA si RECE

Vremea in tara

Sambata

Valorile termice se vor situa in jurul mediilor multianuale specifice celei de a doua decade a lunii martie. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua in regiunile estice si pe arii restranse in restul teritoriului. La munte vor predomina ninsorile, iar precipitatii mixte vor mai fi in estul Transilvaniei si in nordul Moldovei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in prima parte a intervalului in majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 si 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -2 si 6 grade.

Duminica

Innorarile vor persista in cea mai mare parte a intervalului in sudul, estul si partial in centrul tarii precum si la munte, unde local se vor semnala precipitatii, in timp ce, in restul zonelor cerul va fi temporar noros. Precipitatiile vor fi sub forma de ploaie exceptand zonele montane, unde vor predomina ninsorile, dar si estul Transilvaniei si Moldova unde vor fi mixte. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile sud-vestice, estice, sud-estice si izolat in rest. Temperaturile maxime se vor incadra intre 3 si 13 grade, iar cele minime intre -3 si 6 grade.

Vremea in Capitala

Sambata

Innorarile vor persista in cea mai mare parte a intervalului si trecator, in special in primele ore, va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 11…12 grade, iar cea minima de 4…5 grade.

Duminica

Cerul va fi innorat, temporar va ploua, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi 9…10 grade, iar cea minima de 2…3 grade.

Sursa foto: jurnalul