PROGNOZA METEO pentru WEEKEND. VREME INSTABILA si PRECIPITATII slabe

Vremea in tara

Sambata

Vremea se va mentine usor mai rece decat in mod obisnuit pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare ziua, cand pe arii restranse va ploua slab in centrul si estul tarii si cu totul izolat in rest, iar in zona montana precipitatiile vor fi predominant sub forma de ninsoare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare in cursul zilei la munte, precum si in sud-vestul si estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor incadra intre 8 si 17 grade, iar cele minime intre -3 si 7 grade. Noaptea, local in Transilvania si izolat in celelalte regiuni se va produce bruma.

Duminica

Vremea va fi predominant frumoasa, iar valorile termice vor marca o crestere fata de intervalul precedent si vor fi apropiate de mediile climatologice ale perioadei. Cerul va fi variabil, mai mult senin in cursul noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 13 si 20 de grade, iar cele minime intre 1 si 9 grade, mai scazute in depresiuni, unde pe arii restranse va fi bruma.

Vremea in Capitala

Sambata

Cerul va fi mai mult senin la inceputul zilei si noaptea, dar cu unele innorari dupa-amiaza si seara. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 15 grade, iar cea minima va fi de 3…4 grade, usor mai scazuta in zona preoraseneasca.

Duminica

Vremea va fi frumoasa si normala termic pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 18 grade, iar cea minima va fi de 3…5 grade.

Sursa foto: realitatea