PROGNOZA METEO pentru WEEKEND. VREMEA la final de SAPTAMANA

Vremea in tara

Sambata

Valorile termice diurne vor marca o crestere fata de ziua precedenta si se vor situa in jurul normelor climatologic specifice acestei date. In schimb, dimineata si noaptea, vremea va fi deosebit de rece in cea mai mare parte a tarii, izolat chiar geroasa, mai ales in nord, centru si sud. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -6 si 5 grade, iar cele minime se vor incadra intre -18 si -2 grade, posibil mai coborate in depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi mai mult senin, exceptand regiunile estice, unde pe parcursul zilei vor fi innorari temporare. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare pe crestele montale, dar trecator si in sud-estul teritoriului. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief izolat va fi ceata, asociata si cu depunere de chiciura.

Duminica

Valorile termice diurne vor continua sa creasca usor si se vor apropia de mediile climatologice, insa dimineata si noaptea vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta data. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -3 si 8 grade, iar cele minime se vor incadra intre -15 si 0 grade, mai coborate in depresiunile din estul Transilvaniei. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief izolat va fi ceata, asociata si cu depunere de chiciura.

Vremea in Capitala

Sambata

Vremea se va mentine rece pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in prima parte a zilei. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 3 grade, iar cea minima va fi de -8….-6 grade, mai coborata in zona preoraseneasca.

Duminica

Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima, in crestere fata de ziua precedenta va fi de 5…7 grade, iar cea minima se va situa in jurul a -6 grade, posibil mai coborata in zona preoraseneasca.

Sursa foto: realitatea