PROGNOZA METEO pentru WEEKEND. VREMEA se INCALZESTE USOR

PROGNOZA METEO pentru WEEKEND. VREMEA se INCALZESTE USOR pentru aceasta perioada a anului.

Vremea in tara

Sambata

Vremea va fi calda pentru prima decada a lunii februarie, chiar deosebit de calda in zonele de deal si de munte si in regiunile vestice. Cerul va fi temporar noros si va ploua in general slab, in prima parte a zilei pe arii restranse in nordul si nord-estul tarii, iar spre seara si in cursul noptii in special in vest si nord-vest. In zona montana inalta precipitatiile vor fi mixte. Dimineata si noaptea, in zonele joase din sudul, centrul si estul teritoriului, pe arii restranse va fi ceata, posibil asociata cu burnita sau ploi slabe. Vor mai fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 11 grade, izolat mai ridicate in dealurile submontane, dar si in Banat si in Crisana pana spre 13…15 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -4 si 4 grade.

Duminica

Vremea se va mentine calda pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult noros si va ploua in vestul, centrul si nordul tarii si pe arii mai restranse in rest. La munte, iar seara si noaptea, posibil si in Maramures, Transilvania si nordul Moldovei, precipitatiile se vor transforma in lapovita si ninsoare. Dimineata si noaptea vor mai fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 4 si 12 grade, iar cele minime, intre -4 si 4 grade. In zonele joase de relief, pe arii restranse va fi ceata.

Vremea in Capitala

Sambata

Vremea va continua sa se incalzeasca, devenind calda pentru aceasta data. Cerul va fi temporar noros, iar dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 8…10 grade, iar minima va fi de -3…-1 grad.

Duminica

Vremea se va mentine calda pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult noros, iar mai ales in a doua parte a zilei, vor fi conditii sa ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 8…9 grade, iar minima se va situa in jurul valorii de 0 grade.

Sursa foto: realitatea