PROGNOZA METEO pentru WEEKEND: VREMEA se mentine CALDA

Vreme deosebit de calda pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi variabil in majoritatea teritoriilor. Norii acopera cerul in sudul extrem si in sud-vestul tarii norii, iar la munte, dupa amiaza sunt posibile averse de ploi insotite de descarcari electrice.

Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari pe crestele montane si in sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 32 de grade, in Lunca Dunarii, in timp ce minimele termice vor fi cuprinse intre 8 grade in Carpatii Orientali si 22 de grade pe litoral. In zonele de depresiune apare ceata dimineata si noaptea.

Sambata

Atmosfera placuta si calda in majoritatea teritoriilor. Dupa-amiaza ploile apar in zonele montane si in estul si sud-estul tarii, unde vom avea parte si de descarcari electrice si rafale notabile de vant. Maximele ajung la 30 grade Celsius.

Duminica

Cer senin in majoritatea teritoriilor. Va ploua pe arii restranse la munte, in sud-vestul si in sudul tarii. Vantul va avea intensificari la munte si izolat in restul teritoriilor. Maximele ajung la 29 de grade Celsius.

 Temperaturi in principalele orase:

 Bucuresti 30

Craiova 28

Timisoara 30

Sibiu 28

Suceava 27

Galati 32

Constanta 29

Cluj-Napoca 27

Bacau 30

Baia Mare 30

Iasi 30

Oradea 30

Resita 29

Pitesti 30

Brasov 27

Ora la care rasare si apune soarele:

Soarele rasare: 06:46

Soarele apune: 19:41

Presiunea atmosferica in mmHg: 759

Viteza vantului in km/h si directia: 6 km/h (N-E).

Sursa foto: gandul