PROGNOZA METEO pentru WEEKENDUL 8/9 OCTOMBRIE 2016. Cum va fi VREMEA

PROGNOZA METEO pentru WEEKENDUL 8/9 OCTOMBRIE 2016. Cum va fi VREMEA SAMBATA si DUMINICA:

Sambata

Valorile termice se vor situa sub cele climatologic normale pentru aceasta perioada, in toate regiunile. In cursul zilei, cerul va avea innorari temporare si va ploua, local in estul extrem al tarii si izolat in rest. La munte, pe arii restranse vor fi precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare. Noaptea, cerul va deveni variabil. Mai ales in prima parte a intervalului, vantul va avea intensificari in estul si in sud-vestul teritoriului, precum si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 9 grade in estul Transilvaniei si 17 grade, izolat, in regiunile sudice, iar cele minime intre -4 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 9 grade pe litoral. Izolat in Transilvania si in Subcarpatii Getici se va produce bruma.

Duminica

Vremea va fi in general frumoasa, iar valorile termice diurne vor marca o crestere usoara fata de ziua precedenta in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in nordul si nord-estul tarii, iar spre sfarsitul intervalului si in vest si sud-vest, unde izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in Moldova si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 12 si 18 grade, iar cele minime intre -4…-3 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 9…10 grade pe litoral. La sfarsitul intervalului, pe arii restranse, in special in nord-vest si centru se va produce bruma.

Vremea in Capitala

Sambata

Valorile termice vor fi mai mici decat cele normale pentru aceasta perioada; maxima va fi de 16…17 grade, iar minima de 4…6 grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in cursul zilei, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vantul va sufla slab si moderat.

Duminica

Vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil spre senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 17…18 grade, iar cea minima de 3…6 grade.

Sursa foto: adevarul