PROGNOZA METEO: Ploile pun stapanire pe Romania

Ploile incep, joi, sa cuprinda toata tara. Instabilitatea atmosferica se accentueaza, iar aversele insotite de descarcari electrice vor fi prezente in majoritatea regiunilor.

Metorologii anunta ca izolat se va semnala grindina, iar pe arii restranse, cu precadere in zona montana. Vantul prinde putere, insa vremea se mentine calda, cu pana la 30 de grade in termometre. In Bucuresti, ziua incepe cu 15-16 grade in termometre. Soarele se arata generos, cel putin in prima parte a zilei, iar termometrele vor indica, la amiaza, pana la 27 de grade.

In regiunile vestice, se anunta vreme asemanatoare cu cea de joi: nori, soare si reprize de ploaie cu tunete si fulger. Termometrele vor arata 23 de grade la Timisoara, 23 de grade la Cluj Napoca, 25 de grade la Targu Mures si in Brasov. Ceva mai cald va fi in sud: 27 de grade in Craiova, 30 de grade la Alexandria, Giurgiu si Calarasi si 28 de grade la Braila.

Cel mai rece va fi in Moldova, unde de altfel va ploua toata ziua: Meteorologii anunta 21 de grade in nord la Suceava si 27 de grade in sud la Galati.

Sursa foto: realitatea.net